dimecres, 3 de juny del 2009

La Festa Major de Montcada i Reixac

Des del divendres 29 de maig fins l’1 de juny Montcada i Reixac ha celebrat la Festa Major de 2009. Tots i totes hem compartit un bon grapat d’esdeveniments lúdics i festius que, com cada any, s’han celebrat a diferents indrets del municipi.
Entre el pregó d’aquest any, a càrrec del montcadenc Albert Espel, productor de cinema i televisió i productor de la pel·lícula El Greco que va rebre un GOYA al millor vestuari, i el simbòlic piromusical de finalització de Festa, hem compartit, entre altres, concerts, concursos gastronòmics, espectacles de música, la familiar cercavila i la tradicional Milla urbana.
Aquest any de restriccions econòmiques hem intentat ajustar i combinar la necessitat d’un planejament auster en la despesa i la necessitat que, per un dies, tothom pugui gaudir de la nostra Festa Major. Crec, francament, que hem tingut uns dies de festa força compensats. La Festa d’aquest any ha estat adaptada a les circumstancies però amb l’esperit que sempre hem volgut tenir: compartir en germanor uns dies agradables entre els montcadencs i les montcadenques de totes les edats. Hem estrenat noves ubicacions, nous espectacles, i convidat a artistes nous i altres consagrats, amb l’objectiu que l’oferta arribés a tots els públics.
Com Alcalde estic molt satisfet de la resposta popular que, com cada any, té la nostra Festa Major. Tothom hi ha participat, tothom ha fruit i tothom ha compartit amb la companyia del bon temps. Ha estat una Festa molt agradable. Lluny queda ja la Festa de l’any passat que va quedar apagada per la pluja. Aquest any el temps, més enlla d'un petit xafec, ha acompanyat i tothom ha sortit al carrer. Estic molt satisfet i content de la resposta rebuda.
Un any més, vull agrair el comportament cívic de la gran majoria de veïns i veïnes, així com la implicació del món associatiu, de les entitats socials, esportives i culturals que han posat el seu gra de sorra en la construcció d’aquest castell que és la Festa Major de Montcada i Reixac.