dilluns, 4 de maig del 2009

Un altre canal de comunicació del Pla Estratègic de Montcada i Reixac

El passat 28 d’abril vem presentar públicament el primer número de L’Estratègic, una publicació semestral editada pel Pla Estratègic de Montcada i Reixac. Amb aquesta nova eina de comunicació pretenem posar a l’abast de tothom tota la informació referent al Pla, així com articles d’opinió i entrevistes que tenen a veure amb la planificació estratègica. Aquest nou butlletí està dissenyat per ser un canal més d’informació i d’intercanvi amb la ciutadania, amb els propis tècnics municipals, amb els membres de la Comissió Estratègica i també amb altres ciutats amb Plans Estratègics que formen part de les diferents xarxes de processos estratègics locals a les que el nostre pla hi participa.
Vull destacar en aquest primer número dos interessants reflexions al voltant de la planificació de les ciutats. Una és l’entrevista a Amador Ferrer, actual Coordinador d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que reflexiona al voltant de la planificació urbanística i estratègica de les àrees metropolitanes. L’altre, de Kepa Korta, Director-coordinador del Pla Estratègic de Donostia-San Sebastian, que valora la necessitat d’elaborar planificacions estratègiques en les ciutats i pobles, posant pel davant de tot la felicitat de les persones.
De L’Estratègic hem volgut fer una petita tirada en paper perquè el principal mitjà de distribució serà el correu electrònic, d’acord amb el principi de sostenibilitat que defensa el nostre Pla Estratègic. Així mateix, la versió digital es trobarà allotjada a la nostre web municipal http://www.montcada.cat/, així com tota la informació referent al Pla.
Desitgem que aquesta nova eines de comunicació del Pla Estratègic de Montcada i Reixac tingui una bona acollida i que sigui de l’interès de tots i totes.